ЕИТ Позив за организацију стартап догађаја – област: Храна

ЕИТ Фоод је једна од највец́их и најутицајнијих иницијатива на тему хране у свијету. Као заједница знања и иновација (Кноwледге анд Инноватион Цоммунитy - КИЦ) Европског института за иновације и технологију (ЕИТ), ЕИТ Фоод повезује партнере из водец́их предузец́а, универзитета и истраживачких центара широм Европе.

Недавно је објављен Позив за исказивање интересовања за организацију стартап догађаја на тему хране путем кога ће ЕИТ Фоод изабрати три организације које ће спровести програме стартап догађаја у својим земљама. Црна Гора је препозната међу земљама које могу да кандидују пројекте.

Циљ стартап догађаја биће представљање ЕИТ Фоод програма и активности локалној циљној иновативној заједници, као и препознавање потенцијалних корисника за ЕИТ Фоод предузетничке програме. Такође, један од циљева је и окупљање свих релевантних заинтересованих актера, њихово умрежавање и размјена мишљења о тренутном стању у сектору и изазовима иновационог и предузетничког екосистема.

Пријавни образац је потребно послати у електронској форми на енглеском језику на сљедећу е-маил адресу: РИС@еитфоод.еу најкасније до понедељка, 23. августа 2021. године.

Документа

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?