Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za predlaganje predstavnika nevladine organizacije u radnom tijelu za izradu Predloga pravilnika o načinu vrednovanja stručnog usavršavanja ovlašćenih inženjera odnosno revizora

Objavljeno: 14.12.2021. 13:38 Autor: Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma

Na osnovu čl.1 i 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list Crne Gore” broj 41/18) u vezi člana 32b Zakona o nevladinim organizacijama (“Službeni list Crne Gore” br. 39/11, 37/17), Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma objavljuje

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PREDSTAVNIKA NEVLADINE ORGANIZACIJE U RADNOM TIJELU ZA IZRADU PREDLOGA PRAVILNIKA O NAČINU VREDNOVANJA STRUČNOG USAVRŠAVANJA OVLAŠĆENIH INŽENJERA ODNOSNO REVIZORA

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma poziva nevladine organizacije da učestvuju u procesu izbora predstavnika/ce u radnom tijelu za izradu Predloga pravilnika o načinu vrednovanja stručnog usavršavanja ovlašćenih inženjera odnosno revizora.

Javni poziv možete preuzeti ovdje:  Obracac 1

Obrazac za dostavljanje predloga možete preuzeti ovdje: Obrazac 2

Predlog predstavnika za člana Komisije biće razmatran samo ako je dostavljen uz svu potrebnu dokumentaciju, u naznačenom roku.

Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma će, u roku od sedam dana od dana isteka roka za dostavljanje predloga, na internet stranici Ministarstva www.mepg.gov.me i portalu e-uprave objaviti listu predstavnika koji su predloženi, sa nazivom nevladinih organizacija koje su ih predložile, a koje su ispunile uslove shodno navedenim kriterijumima. Uz listu, Ministarstvo će objaviti i spisak nevladinih organizacija koje nijesu dostavile uredne i potpune predloge, odnosno koje ne ispunjavaju uslove ili su predložile predstavnika koji takođe ne ispunjava uslove.

Nakon toga, starješina organa će, aktom o obrazovanju radnog tijela, za člana izabrati onog predstavnika nevladine organizacije koji je ispunio sve uslove i za koga je dostavljeno najviše predloga nevladinih organizacija koje su ispunile sve uslove.

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?