Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Отворена понуда чешко-црногорског конзорцијума: 10 милиона за куповину 56% акција и готово 28 милиона инвестиција у Институт Др Симо Милошевић

Конзорцијум који чине чешка компанија Пхилиберт и Виле Олива ДОО понудио је 10 милиона еура за куповину 56,4806 одсто акцијског капитала Института за физикалну медицину рехабилитацију и реуматологију Др Симо Милошевић АД Игало и инвестициони програм од 27.944.380 еура.

Понуда овог конзорцијума, једина доспјела на Тендер, отворена је данас на сједници Тендерске комисије за приватизацију одржаној у Министарству економије уз присуство представника понуђача.

Тенерска комисија ће, у складу са законском процедуром, испитати формалну исправност Понуде, након чега ће, уколико се покаже да је Понуда формално исправна, испитати да ли испуњава квалификационе, а потом и минималне услове Тендера и у року од 15 дана од дана отварања ратзмотрити Понуду са аспекта квалитета.

По окончању спроведеног Тендера Комисија ће поднијети Савјету за приватизацију и капиталне пројекте на усвајање Извјештај о резултатима Тендера.


СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?