Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Тендерска комисија: Понуда чешко-црногорског конзорцијума за куповину 56% акција Института Др Симо Милошевић формално исправна

Тендерска комисија за приватизацију констатовала је на сједници, одржаној у четвртак, 24. јануара 2019. године, да Понуда за куповину 56,4806 одсто капитала Института за физикалну медицину, рехабилитацију и реуматологију Др Симо Милошевић АД Игало, коју је доставио Конзорцијум Пхилиберт, а.с. и Виле Олива ДОО, испуњава формалне услове дефинисане Уредбом о продаји акција и имовине путем јавног тендера и Тендерском документацијом.

Сагласно законској процедури и Тендерској документацији, Комисија је размотрила понуду у дијелу испуњености квалификационих услова, минималних услова, гаранције за Понуду тј. депозита и формалне исправности комплетне Понуде.
Комисија ће наставити са квалитативном анализом Понуде након чега ће, у складу са законском процедуром, Савјету за приватизацију и капиталне пројекте доставити Извјештај о резултатима тендера, ради усвајања.

 
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?